(επαγγελματική φωτογραφική & video κάλυψη , εκδηλώσεων, επαγγελματικών χώρων, επιχειρήσεων , προϊόντων )

Η ομάδα του Red Carpet οπλισμένη με τον αρτιότερο φωτογραφικό εξοπλισμό και εμπνευσμένη από την αποτύπωση των χιλιάδων δικών σας στιγμών είναι εδώ για να σας προσφέρει μία πλήρη γκάμα φωτογραφικών υπηρεσιών, ικανών να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Φωνάξτε μας να φωτογραφίσουμε το event σας και έπειτα δείτε τις φωτογραφίες σας δημοσιευμένες, απολαμβάνοντας τη δημοφιλία της ιστοσελίδας μας.
Στείλτε μας το ψηφιακό σας άλμπουμ από φωτογραφίες που εσείς τραβήξατε, αφήστε εμάς να τις επεξεργαστούμε, φέρνοντας το τέλειο αποτέλεσμα και απολαύστε τις δημοσιευμένες με το λογότυπο του redcarpet.gr και όλα αυτά με πολύ μικρή χρέωση.

Είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε βίντεο της αρεσκείας σας τόσο για την προβολής του επαγγελματικού χώρου όσο και των υπηρεσιών σας .
Αν χειριστούμε σωστά την δύναμη της εικόνας τότε μπορούμε να περάσουμε τα μηνύματα που θέλουμε, με ένα έξυπνο τρόπο σε ένα ευρύ κοινό. Φυσικά, οι δυνατότητες μας δεν σταματούν εκεί, μπορούμε να φωτογραφήσουμε αντικείμενα, να επεξεργαστούμε υπάρχουσες φωτογραφίες και να τις συνδυάσουμε με αλλά interactive promotion