(Ανάπτυξη και κατασκευή Ιστοσελίδων / Ηλεκτρονικά Καταστήματα)
Η ιστοσελίδα της επιχείρησης σας είναι η εικόνα σας προς τον κόσμο και τους υποψήφιους πελάτες σας. Όποιο και αν είναι το αντικείμενο της εργασίας, μία πρόχειρη-φθηνή ιστοσελίδα, δημιουργεί κακή εικόνα για την επιχείρηση και τις υπηρεσίες σας, αποτρέπει υποψήφιους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας . Από την άλλη μεριά, μια σύγχρονη και προσεγμένη ιστοσελίδα, είναι μια επένδυση που θα μείνει για πάντα και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις πραγματικές ευκαιρίες που υπάρχουν στο internet, δημιουργώντας οφέλη πολλαπλάσια του αρχικού της κόστους. Δώστε λοιπόν στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας τη σημασία που πραγματικά της αξίζει.

Η σωστή υλοποίηση μιας ιστοσελίδας αποτελεί την μίση διαδρομή για την online επιτυχία της αλλά αυτό δεν αρκεί. Η ThinkSmart υποστηρίζει τις ανάγκες τις επιχείρησης σας και παρέχει σύγχρονα εργαλεία που θα προωθήσουν και θα εγγυηθούν την ολοκληρωτική επιτυχία .
SEO (Search Engine Optimization) – προώθηση ιστοσελίδων
Καταγραφή, οργάνωση και βελτιστοποίηση για τη δική σας ιστοσελίδα

Μέσα από τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας, δημιουργούμε όλες εκείνες τις ιδανικές συνθήκες που χρειάζονται για να φτάσει σε υψηλές θέσεις κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης. Είμαστε στη διάθεσή σας για να προτείνουμε λύσεις και να οργανώσουμε από κοινού τη στρατηγική που θα ακολουθήσετε.

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων ή αλλιώς το SEO – Search Engine Optimization έχει να κάνει με όλους εκείνους τους παράγοντες που επηρεάζουν την κατάταξη μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.
AdWords – Οδηγός αποτελεσματικών διαφημίσεων στη Google
Το Google AdWords μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στον ιστότοπό σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε ή να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο πλέον βρίσκεται σε πλήρη άνθηση και η εταιρεία μας σας παρέχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία.
Μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας που μας παρέχει το internet, μπορούμε να προσεγγίσουμε επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο και να προωθήσουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα κάθε επιχείρησης.

Καταγράφουμε τις ανάγκες και τον ανταγωνισμό, σχεδιάζουμε τις καμπάνιες και υλοποιούμε το πλάνο Online προώθησης της δική σας επιχείρησης.